Frissítve: 2013. augusztus 09.

Két halottja van a kamionbalesetnek a 86-os úton

Egy nemesbődi férfi a helyszínen, utasa kórházba szállítás után halt meg, miután az általa vezetett Renault Clio egy szlovén kamion elé hajtott. A kamionsofőr és a Clio harmadik utasa könnyebben sérült.

Körmend irányába tartott egy szlovén rendszámú kamion a 86-os úton kedden késő délután, amikor a nagykölkedi elágazó közelében váratlanul elé hajtott egy magyar rendszámú Clio. A szlovén sofőr a helyszínen elmondta a nyugat.hu-nak, hogy semmit nem tudott tenni, azon kívül, hogy félrerántotta a kormányt, amitől a kamion leszáguldott az útról és egy búzaföldön állt meg. Három kamion után takarásból hajtott át a szemközti sávba a Clio és a kamionsofőrnek már esélye sem volt elkerülni az ütközést.

A karambolban a Clio nemesbődi sofőrje azonnal meghalt. A mellette ülő utas kórházba szállítás után vesztette életét. A hátsó ülésen utazó könnyű sérüléseket szerzett. A helyszínelés idején teljes útzár volt, a baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják.

A szlovén sofőrnek ez volt az első komolyabb balesete és lelkileg nagyon megviselte, hogy nem tudta elkerülni a halálos karambolt. Folyamatosan érdeklődött a kórházba szállítottak állapota felől. A szlovén férfi a kormánytól zúzódásokat is szerzett. Mint megtudtuk, otthon lévő családjának csak annyit árult el, hogy defektet kapott, emiatt valószínűleg jóval később ér csak haza.

címkék: komárom

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.