2016. augusztus 24.

Kawasaki motor és egy Ford koccant egymásnak Szombathelyen

Eddig tisztázatlan körülmények között koccant egymásnak egy Kawasaki motor és egy Ford személyautó Szombathelyen a Szent Márton úton, a Zanat felé vezető oldalon. A kisebb ütközéstől a motor eldőlt, sofőrje nem sérült meg. A motoros és a Ford sofőrje is máshogy emlékszik a történtekre.

DSC_5138

A Ford sofőrje kérdésünkre elmondta, hogy korábban már megelőzte a motorost, aki szerinte ezt nem tudta megemészteni, ezért sávon belül visszaelőzte és a következő lámpánál hirtelen állt meg előtte és ütköztek. A Ford az út belső sávjában haladt, az autó a bal első lökhárítóján keletkezett sérülés.

DSC_5153_resize

A motoros elmondása szerint az előző jelző lámpánál  úgy döntött, hogy sávot vált, ezt meg is tette, de nem haladt gyorsan, mivel tudta, hogy a következő lámpa akkor lesz zöld, ha lassan hajt. A sáv belső oldalán lassan haladó mtorosonak az autós pedig neki koccant. A kisebb ütközéstől a motor elődőlt, a motoros nem esett a földre, talpra érkezett.

DSC_5143

A balesetben senki sem sérült meg, a rendőrök a helyszínelés idejére a Szent Márton út Zanat felé vezető oldalán a belső sávot lezárták.

Kawasaki motor és egy Ford koccant egymásnak SzombathelyenHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.