Barion Pixel
Szerző: HTA / Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, RTL Klub / 112Press 2019. augusztus 11.

Meghalt a jánosházi baleset két súlyos sérültje - kanyarodó Toyotába hajtott egy Ford

Információnk szerint a kórházban életét vesztette a ma délután a 84-es főúton Jánosházánál történt baleset két súlyos sérültje. Mentőhelikopter szállította őket kórházba, de az életüket már nem lehetett megmenteni.

A súlyos sérülteket mentőhelikopter szállította el, de a kórházban belehaltak a sérüléseikbe Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Információnk szerint egy idős házaspár utazott a Toyotában, akik a főváros felé tartottak és elképzelhető, hogy a sofőr eltévesztette a kihajtót a 84-es és 8-as főutak kereszteződésének körforgalmában, ezért próbált megfordulni az első adandó lehetőségnél.
 
A balesetet szenvedett Toyotában utazók életét nem sikerült megmenteni - Fotó: RTL Klub

A Toyota bal oldalálánál járműbe csapódó Fordban egy család utazott, ott az anya és kislánya sérült meg, informáconk szerint nem súlyosan.
 
Mentőhelikopter
Korábban írtuk:Sümeg irányába tartott a 84-es főúton egy Toyota személyautó, amelynek vezetője balra, egy mellékútra akart bekanyarodni.
 
84_1
A kanyarodó Toyotába belehajtott egy előzésben lévő Ford, ami a Toyotát fák közé lökte.
 
Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
A balesetben négyen megsérültek, egy ember életveszélyesen. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott az érintett útszakaszon. Két mentőhelikopter is érkezett.
84_2
 
Délután a Vas megyei Torony községben is súlyos baleset történt. Egy személyautó letért az útról és fának ütközött. A balesetben ketten súlyosan megsérültek.
 
A Ford már előzött, amikor a Toyota befordult elé Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

(A balesetnél nem voltunk ott, így a megszokott részletesebb helyszíni beszámolóval ezúttal nem tudunk szolgálni. Ez az elkövetkezendő napokban is így lesz, az okokra később még kitérünk.)


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.