Barion Pixel
2016. január 25.

Árokba lökte a teherautót a szlovén kamion a 86-oson, Nádasdnál

A szlovén kamionsofőr elbambult, fékezés nélkül rohant bele az előtte jobbra kanyarodó kisteherautó hátuljába. Egy súlyos és három könnyű sérültje van a hétfő délutáni balesetnek.

Vörös Gyula vezette a felborított teherautót - neki a kezét vagdosták össze a szilánkok
A 86-os főúton  Körmend irányába tartó kisteherautó Nádasd közelében  jobbra akart lekanyarodni egy mellékútra, amikor a mögötte érkező szlovén rendszámú kamion fékezés nélkül belerohant. A teherautó lerepült a töltésről és a tetején állt meg. Az egyik utasnak feltehetőleg eltörött a keze, a másik három pedig karcolásokkal megúszta a balesetet. (Az egyik férfi lába akkor sérült meg, amikor megpróbált kimászni a roncsból.)
A forgalmat rendőrök irányították, a műszaki mentés idején teljes útzár volt. A felborult járművet körmendi tűzoltók állították kerekeire és vontatták ki az árokból.
A szlovén kamionsofőr figyelmetlen volt

A balesetben vétlen magyar sofőr elmondta, gyakran jár ezen a szakaszon és időben használta az irányjelzőjét, valamint lehúzódott az út szélére is. Már majdnem befejezte a a kanyarodást, amikor a kamion hátulról belerobbant a teherautó bal hátuljába.

Körmendi tűzoltók vontatták ki a teherautót

Nem természetes kilátás

Helyszínelés a 86-oson

A jelölt helyen állt meg a felborult teherautó

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.