Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. augusztus 09.

Kamionos felvonulás érinti Szombathely belvárosát pénteken este - Budapest Parádét idéző bulikamionok is lesznek

Egyelőre nehéz megbecsülni, hogy több tucat kamion mekkora fennakadást okoz majd a közlekedésben, de a leírás alapján látványosnak - és hangosnak - ígérkezik a show.

Augusztus 9-én, pénteken kezdődik a szombathelyi repülőtéren a III. Wild West Truck Fest, ami a leírás alapján a kamionos kultúrát és járműveket bemutató esemény, amelyen a családok, a baráti társaságok, kamionos rajongók és minden érdeklődő örömmel látott vendég. A programnak ismert, népszerű szereplői is vannak.
Fény-show Forrás: truckfest.hu
 
A Szombathelyen közlekedőket leginkább a pénteken este 20 órakor kezdődő kamionos felvonulás érintheti, amely egyes elemeiben felidézi a Budapest Parádét. A teherszállítók végeláthatatlan sora az alábbi tervezett útvonalon halad:
 
Repülőtér - Söptei út - Semmelweis Ignác utca  - Vörösmarty Mihály utca - Szent Márton utca - Thököly Imre utca - Kiskar utca - Óperint utca - Körmendi út - Brenner Tóbiás körút - Jókai Mór utca - Bartók Béla körút - Rohonci út -  Váci Mihály utca - Paragvári utca - Szent Imre herceg útja - Szófia utca - 11-es Huszár út - 87-es főút - Repülők útja - Repülőtér
A kamionos felvonulás útvonala
 
A repülőtéri programok hajnalig tartanak és esetenként komoly hanghatással járhatnak - pl. a kipufogó hangnyomás verseny -, a helyszínen pedig a fényhatásokban is lehet gyönyörködni sötétedés után a Truck Fényshow keretein belül.  Az esemény részletes programja az alábbi plakáton olvasható.
 
 
III. Wild West Truck Fest program
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.