Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. október 22.

Holttestet találtak egy kamionban Szentgotthárd közelében - nem történt bűncselekmény

Információnk szerint a kamionja vezetőfülkéjében elhunyt egy kamionsofőr egy Szentgotthárd közelében található pihenőhelyen. A rendőrség nem cáfolta az értesülésünket.

Olvasónk jelzése alapján próbáltunk utánajárni egy október 15-i esetnek.  A kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek, rákérdezve például arra, hogy valóban találtak-e holttestet Szentgotthárd közelében egy kamionban? Próbáltuk megtudni, hogy a vezetőfülkében, a raktérben, vagy az alvázon találtak a holttestre, illetve férfi, vagy nő az illető? Rákérdeztünk a nemzetiségére, valamint a kamion honosságára is, azaz melyik ország rendszáma volt a szerelvényen? Érdeklődtünk arról is, hogy felmerült-e bűncselekmény gyanúja, vagy indult-e eljárás az ügyben?
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a kérdéseinkre egy mondattal válaszolt: "A megkeresésben foglalt esettel kapcsolatban rendőrségi eljárás nem indult."
 
Kódfejtésben kevésbé jártas olvasóink részére leírjuk, mit jelent ez a válasz.
 
A rendőrség nem cáfolta meg, hogy találtak volna holttestet a nevezett helyen, tehát valóban helytálló volt olvasónk információja.
 
Az, hogy nem indult eljárás, egyrészt jelzi, hogy az idegenkezűség kizárható, másrészt elveti az öngyilkosságot is, hiszen az utóbbi esetben közigazgatási eljárás indult volna. Az, hogy milyen nemzetiségű az elhunyt, nem következtethető ki a válaszból.
 
A kérdéseinkre kapott egy mondatból tehát arra következtetünk, hogy a kamion vezetőjét a fülkében érhette természetes halál, pl. egy rosszullét után. A mentők sem bocsátkoztak részletekbe a sofőr nemzetiségével kapcsolatban: "A helyszínre riasztott mentőegység már csak a halál beálltát tudta megállapítani." - állt a válaszban.

Címlapképünk illusztráció.
 
A kép illusztráció

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.