2018. április 18.

Halálos baleset Tompaládonyban – kamion és kisbusz ütközött félfrontálisan

A tompaládonyi félfrontális balesetben egy ember életét vesztette és többen megsérültek, amikor egy Volvo kamion és egy kisbusz összeütközött.

Egy Volvo kamion Sopron felé tartott a 84-es főúton, amikor eddig ismeretlen okból a szemből érkező kisbusz áttért a szemközti sávba és félfrontálisan ütköztek. Az ütközés után a kamion egy parkoló Peugeotnak ütközött, a kisbusz pedig megpördült és a baloldali útpadkán állt meg. A balesetben egy ember elhunyt és információink szerint öten megsérültek.

DSC_7661

A baleset egy négyes kereszteződésben történt, a 84-es főutat lezárták a rendőrök, azonban a Cirák és Bük felől érkező forgalmat rendőrök irányították.
 

DSC_7641

A katasztrófavédelem közleménye:

Egymásba rohant egy kamion és egy kisbusz, majd egy parkoló személyautónak is nekiütköztek Tompaládonyban, a Soproni úton, azaz a 84-es főút belterületi szakaszán. A kisbuszban utazó hat ember közül egy életét vesztette.

DSC_7645

Az első hírek szerint több sérültje is van a balesetnek, amelynél a sárvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

DSC_7624

Halálos baleset Tompaládonyban – kamion és kisbusz ütközött félfrontálisan 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.