Barion Pixel
2017. november 24.

Négy autó ütközött, négyen sérültek "iskolaidő" előtt

Minden érintettől elnézést kért az a sofőr, aki forgalmi okból lassító autónak ütközött, két további autót is megrongálva. Az autókban iskolás gyerekek is ültek, négy embert szállítottak kórházba a mentők.

Négy autó ütközött Szombathelyen

A Bartók Béla körútról haladt egyenesen tovább a Jókai Mór utcában Audijával az a sofőr, aki későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító Renault gépkocsit és nekiütközött, rálökve  azt egy terelőszigetre. A Renault érintőlegesen ütközött egy előtte álló Nissannal is. A balesetben részes volt még egy Opel, amibe szintén hátulról ütközött neki valamelyik jármű, de egyelőre még nem tisztázott, hogy melyik.

Négy autó ütközött Szombathelyen

A Nissant vezető hölgy elmondása alapján ő állt a sorban, amikor azt látta, hogy jobbról és balról is elcsúszik mellette egy-egy autó egy nagy csattanást követően. Ez volt a Renault balról és az Opel jobbról.

Négy autó ütközött Szombathelyen

Az Opelt vezető hölgytől megtudtuk, hogy az Audit vezető hölgy a baleset után mindenkitől elnézést kért az okozott kellemetlenségért és nagyon sajnálta a történteket. Sajnos tapasztalatból mondhatjuk, hogy nem minden helyszínen van ez így, ezért is tartjuk fontosnak kiemelni ezt a momentumot.

Négy autó ütközött Szombathelyen

Ahogy azt a mentőknél elcsípett mondatot is,miszerint minden autóban utazó gyermek szabályosan, bekötve utazott, volt, aki még gyermekülésben. Ez is pozitív, hiszen naponta látjuk az autóban ülés előtt, vagy ülésen álló gyerekeket, akiket szüleik azért nem kötnek be, mert "ugyan mi baj történhet egy rövid városi úton"?

Négy autó ütközött Szombathelyen

A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat az érintett szakaszon, ahol komolyabb torlódás alakult ki a reggeli csúcsidőben.

Négy autó ütközött, négyen sérültek "iskolaidő" előtt




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.