Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: Olvasó (dashcam) 2022. augusztus 09.

A gyerekek elütésén viccelődtek a kocsiból - jelentkezett a Renaultba belerúgó nő

A videó megjelenését követően hamarosan jelentkezett szerkesztőségünknél a felvételen látható nő, aki belerúgott egy Renault elejébe. Elmesélte, mi történt a helyszínen és hozzátette, ő tárcsázta a segélyhívót is.

Egy tegnap este készült fedélzeti kamerás felvételt küldött olvasónk, amit kitakarva ma délelőtt jelentettünk meg. Ahogyan az videónkban is elhangzik, a személyautóból valamit magyaráztak a gyalogosok felé, mielőtt az egyik gyalogos felnőtt oda nem rohant az autóhoz.

 
Az előző cikkünk itt olvasható.
 
A videó megjelenése után nem sokkal megkereste szerkesztőségünket az a nő, aki belerúgott az autóba. (A videóban férfinek neveztük a rövid haj és a meglehetősen markáns fellépés miatt, emiatt elnézést kérünk.)
 

 

 
 
A felvétel főszereplője elmondta, hogy valóban "eldurrant az agya", de ennek volt előzménye. A Vörösmarty Mihály utcán átkeléskor ért oda melléjük a Renault személyautó, lehúzott ablakokkal, amiben öt fiatal ült.
 
A nő ekkor hallotta meg, hogy a kocsiban azzal viccelődnek, hogyan kellene elgázolni az úton átkelő gyerekeket.
 
Videón a dulakodás: Magyarázó sofőr Renaultját rúgta meg egy férfi Szombathelyen
 
-Nem tudtam hideg fejjel gondolkodni. Az autóba tényleg belerúgtam, de a sofőrt nem ütöttem meg. Láttam, hogy az utasoknál fehérboros palackok vannak. A sofőr nekem elismerte, hogy elhangzott a gyerekek elütésére vonatkozó kijelentés, de azt mondta, hogy nem tudja, ki mondta ezt - mondta el saját verzióját a nő, aki hozzátette, hogy ezután tárcsázta a segélyhívót, ahol az előzőeken túl azt is elmondta, hogy belerúgott az autóba.
 
Végül nem született feljelentés a részéről, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a Renault vezetője tesz-e feljelentést az ügyben?
 
Videón a dulakodás: Magyarázó sofőr Renaultját rúgta meg egy férfi Szombathelyen
 
A nő reagált a gyerekekre vonatkozó felvetésünkre is. A dulakodás közben úgy gondolta, hogy a kisfiú a nagylánnyal van, de mint kiderült a gyerekek is megijedtek abban a szituációban és a kisfiú így maradt felügyelet nélkül egy rövid időre. Hozzátette: ez nem a lány hibája, hanem az övé.
 
Továbbra is várjuk a személyautó vezetőjének a jelentkezését, illetve kérjük a cikkünkben megszólaló asszonyt, hogy hívja a délelőtt tárcsázott telefonszámot néhány dolog egyeztetése miatt!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.