Barion Pixel
Szerző: Pest MRFK 2020. augusztus 16.

Tapétavágóval megvágta és ököllel megütötte a jegyvizsgálót, majd leugrott a mozgó vonatról

A grafikán látható férfit keresi a rendőrség. Ha tényleg így néz ki, akkor valószínűleg hamar horogra akad.

A Dabasi Rendőrkapitányság 13030/988/2020. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok alapján a grafikán látható férfi 2020. augusztus 14-én este a Lajosmizse-Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. A nő a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett.

Jegyvizsgálóra támadt és leugrott a mozgó vonatról - keresi a rendőrség

Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van. A bűncselekmény elkövetéskor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig: 7.30-16, pénteken: 7.30-13.30-ig) vagy hívja a 06 29 360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A szombathelyi dohánybolti rablónak sem előnyös a körözési képe

Míg a jegyvizsgáló támadójáról a grafika tűnik kissé furcsának, addig a szombathelyi dohánybolti rablóról a kamera készített olyan képet, amiről sokaknak a Csillagok háborúja szereplője ugrott be. Be is tesszük a videót, hátha valaki felismeri.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.