Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. december 12.

Szegeket és csavarokat szórt az úttestre - eljárás indult az elkövető ellen

Több helyen is szegeket és csavarokat szórt ki egy férfi Jánossomorján a Kiserdő utcában. Egy szemtanú bejelentése alapján az elkövetőt beazonosították és gyanúsítottként kihallgatta a rendőrség.

A mosonmagyaróvári rendőrök a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy 66 éves osztrák férfival szemben.

Fotó: Győr-MS MRFK

2019. december 11-én a délutáni órákban egy szemtanú értesítette a rendőrséget, hogy  Jánossomorján egy autóból, a járművet vezető férfi kiszórt valamit az útra. A bejelentő elmondta, hogy a Kiserdő utcán közlekedett gépkocsijával, amikor az Árpád utcai kereszteződésnél, jobbról befordult elé egy szürke terepjáró, amiből a sofőr az ablakon több alkalommal is kiszórt valamit a földre.

Fotó: Győr-MS MRFK

A szemtanú látta, hogy a kidobott tárgyak szegek, illetve csavarok lehetnek, ezért megállt, és értesítette a hatóságot.  

Fotó: Győr-MS MRFK

A járőrök - a bejelentő által elmondottak alapján - beazonosították, majd elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 66 éves osztrák férfit, akit a nyomozók a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: Győr-MS MRFK

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.