Szerző: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. szeptember 28.

Ittasan gázolt el két kerékpárost - az egyikük meghalt - elhajtott a sofőr Cegléden

Segítségnyújtás nélkül távozott a a baleset helyszínéről az a 31 éves csemői férfi, aki elütött két kerékpárost Cegléden 2019. szeptember 27-én. A férfit a rendőrök rövid időn belül előállították és kiderült, hogy ittasan vezetett.

Halálos gázolás történt Cegléden, a Mizsei úton 2019. szeptember 27-én 19 óra 30 perc körüli időben, ahol egy személygépkocsi elütött két kerékpárost. Az egyik kerékpárral közlekedő 17 éves lány olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Társát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetet okozó gépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a cserbenhagyó autós felkutatását, melynek eredményeként 20 óra 40 perckor lakásáról állították elő a 31 éves csemői F. Attilát, aki a gépkocsit vezette. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így intézkedtek a mintavételre is.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

F. Attilát őrizetbe vették, ellene halált okozó ittas járművezetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indult eljárás.

Fotó: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.