Barion Pixel
2019. február 12.

Ittas sofőr teherautója füstölt Szombathelyen - elbóbiskolt a sofőr az út közepén

A Fiat áruszállító vezetőjét a rendőrök vérvételre előállították. Meg nem erősített információnk szerint a teherautó korábban ütközött valamivel, ezért maradt a Bartók körút egyik sávjában, amíg meg nem érkezett a baleseti helyszínelő.

olvasói fotó: Szalay Bence

 

Miközben a déli városrészen egy körforgalomban lerobbant lengyel kamion miatt kellett átszervezni a 86-os főút forgalmát és dugó miatt kellett araszolni, addig az uszoda felől a Rohonci út felé tartókat Olad felé terelték el Szombathelyen, ami nem kis kitérőt jelentett.

 

 
DSC_0327
 
Információnk szerint egy ittas teherautósofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök a Bartók Béla körúton és a férfit el is vitték vérvételre. Előtte azonban tűzoltóautó is érkezett a helyszínre, mivel füst tört elő a motortérből.
 
DSC_0318
 
Egy szemtanú elmondása alapján a sofőr előtte elbóbiskolt a kormány mögött, miután beállt a kereszteződésnél feltorlódott kocsisorba. A sofőr elszállítása után azonban a gépjármű az úttesten maradt a helyszínelő megérkezéséig, ezért kellett elterelni a Rohonci út felé tartó forgalmat a Tófürdőnél.
 
DSC_0325
 
A helyszínelő körbefényképezte a teherautót, ami alátámasztja azt, hogy a jármű korábban ütközött valamivel.
 
 
Műszaki hibás kamion a körforgalomban
 
DSC_0312
 
A 86-os főút - Körmendi út körforgalmában egy lengyel kamion hibásodott meg, emiatt percek alatt nagy torlódás alakult ki. A rendőrök átszervezték a körforgalom forgalmát és szükség szerint menetiránnyal szembe terelték a forgalmat. az érintett ívszakasz kizárásával.
DSC_0307
 
 

Ittas teherautósofőr a Bartók körúton és lerobbant lengyel kamion a 86-os körforgalmában, Szombathelyen



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.