Barion Pixel
2015. október 02.

Ittas munkásbusz-vezető karambolozott a 89-esen- négyen megsérültek

Ittas volt az a buszvezető, aki Narda felől érkezve fékezés nélkül hajtott át a 89-es főúton, csakhogy ott nem volt tovább út. Az árokba csapódott Ford kisbuszban négyen megsérültek.

Feltehetőleg nem volt helyismerete annak a sofőrnek, aki Szombathelyre tartva nem vette észre, hogy a 89-es főútnál véget ér az az út, amin ő haladt. Szerencsére éppen nem érkezett egy jármű sem a forgalmas főúton, így semmi nem kapta oldalba a buszt. A sofőr az utolsó pillanatban még félrekapta a kormányt, így a kisbusz már sodródva érkezett a padkára, ahol egy betonelemnek ütközött, majd az oldalára fordulva az árokban állt meg. A munkások közül négyen megsérültek, úgy tudjuk, hogy egyikőjük sem szenvedett súlyos sérülést.

Ittas munkásbusz-vezető karambolozott a 89-esen
A járművezetőt megszondázása után a rendőrök vérvételre előállították, a jogosítványának szinte biztosan búcsút mondhat és komoly pénzbüntetés vár rá. Munkaadójának az új Ford kisbusz miatt is fájhat a feje, ilyen esetekben ugyanis nem fizet a biztosító, a Ford első futóműve pedig komoly sérülést szenvedett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.