2018. július 08.

Hintóülés törte be egy VW ablakát a 84-esen - megsérült a sofőr

Egy SsangYong által vontatott lószállítón elhelyezett hintó ülése repült le a 84-es főúton, Nemeskeresztúr közelében. Az ülés betörte egy VW szélvédőjét és fejsérülést okozott a sofőrnek. A SsangYong vezetője nem vette észre a balesetet és tovább hajtott.

A balesetet okozó férfi "megtiltotta", hogy a helyszínen fényképet készítsünk és jelezte, hogy beperel bennünket, ha bármi megjelenik erről az esetről. Így kérjük azon olvasóinkat, akik szeretnék tiszteletben tartani a kérést (miszerint ne számoljunk be egy sérüléssel járó közlekedési balesetről), hogy fejezzék be az olvasást és zárják be ezt a cikket. A bírósági tárgyalás végkifejletéről pedig beszámolunk akkor is, ha minket elmarasztaló ítélet születik.
DSC_3254
 
Sérüléses közlekedési baleset történt a 84-es számú főúton Nemeskeresztúr közelében, vasárnap késő délután. Egy Sümeg felé tartó Volkswagen ablakát törte be egy hintóról lerepülő ülés.
 
DSC_3263
 
A VW vezetője fejsérülést szenvedett, őt a mentők a szombathelyi kórházba szállították.
 
m1
 
A hintó egy SsangYong által vontatott lószállítón volt, a sofőr pedig állítólag nem vette észre a szállított járműről lerepülő tárgy által okozott balesetet.
 
DSC_3265
A SsangYong vezetőjének meg nem erősített információnk szerint szemtanúk jelezték, hogy balesetet okozott, ezután ment vissza a helyszínre.
 
DSC_3272

A 84-es főút érintett szakaszán rendőrök irányították a forgalmat, torlódás alakult ki.

DSC_3275

Hintóról lerepülő ülés okozott sérüléses balesetet a 84-es főúton
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.