Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 01.

Helyszínelőautóval ütközött egy Opel Szombathelyen

A németek eltévedtek, a 11-es Huszár úton a külső sávból akartak visszafordulni, egyenesen az érkező rendőrautó elé kerültek.

Eltévedt a 11-es Huszár út körforgalmánál egy német rendszámú Opel férfi vezetője. Leállt a szélső sávban, amíg egyeztették, hova is kell mennie, majd a sofőr a szélső sávból akart megfordulni. A belső sávban érkezett és a Metro irányába, egy anyagi káros balesethez tartott megkülönböztető jelzés nélkül a baleseti helyszínelőautó. A rendőr már hiába taposott a fékbe, oldalba kapta az Opelt.

A balesetben senki nem sérült, az Opelnek kinyílt az oldallégzsákja és ez törte el a sofőr szemüvegét. A többi utas nem sérült. Úgy tudjuk, Németországból érkeztek az utasok és pár kilométerrel a cél előtt szenvedtek balesetet. A helyszínre érkezett a szombathelyi rendőrkapitány, Hollósi Gábor is, hogy tudakozódjon, mi történt a kollégájával és a másik autó utasaival.

Elcsíptünk egy fél mondatot a rendőrök és az Opelben ülők közötti beszélgetésből, amiben a rendőrök azt magyarázták, hogy nincs gond, aki közlekedik, hibázhat is és az a lényeg, hogy senki nem sérült meg. A helyszínelést más városból érkező helyszínelő bonyolította le. A szombathelyi járműnek valószínűleg ez volt az utolsó útja.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.