Barion Pixel
Szerző: Győr-MS MRFK 2019. április 17.

Helikopterrel is keresték az önveszélyes férfit, egy órán belül megtalálták

Rendőrök, polgárőrök és a honvédség légi kutató-mentő egységének összefogása segített megtalálni egy önmagára veszélyes férfit Bakonyszentlászlón.

A rendőrségre 2019. április 17-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés arról, hogy Bakonyszentlászlón egy zavart állapotú férfi egy késsel hadonászik az egyik házban. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy fia hastájékon többször megszúrta magát, majd elhagyta otthonát és a közeli erdőbe futott.

Fotó: Győr-MS MRFK

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja - a terepviszonyokra tekintettel - a Magyar Honvédség Légi Kutató-mentő egységének segítségét kérte, majd légi támogatásukkal a rendőrök és a polgárőrök közösen megkezdték az önmagára veszélyes férfi keresését. A helikopter személyzete egy óra elteltével egy fás-bokros területen, a földön fekve megpillantotta őt, majd fölötte lebegve segítette a földi kutatóknak a helyszín beazonosítását. A rendőrök a légi járművet figyelve rövid idő alatt megtalálták a keresett férfit, majd megkezdték sérüléseinek elsődleges ellátását. Néhány percen belül a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre érkeztek, majd a sérültet súlyos, életveszélyes állapotban kórházba vitték.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.