Barion Pixel
2016. március 27.

Életveszélyesen megégett a házigazda Sárváron, két lakója súlyosan megsérült a tűzben

Egy italboltból vették észre a sárvári családi házból gomolygó füstöt. A gyorsan kiérkező tűzoltóknak köszönhető, hogy nem történt haláleset...

A tűzoltók kiérkezésére  a ház egyik helyisége már teljes terjedelmében égett. A tűzoltók három embert oxigénmaszkban, eszméletlen állapotban hoztak ki, őket a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. Két ember súlyos sérüléseket szenvedett, egy ember – a ház tulajdonosa -, pedig életveszélyes égési sérüléseket szerzett a tűzben. Az arca, a mellkasa és a válla is megégett, információink szerint vasárnap Szombathelyről a győri kórház égési osztályára szállították. Az utómunkálatok során a háztetőt is meg kellett bontani, hogy az itt izzó részeket is el tudják oltani.

A szobában tartózkodók súlyos sérüléseket szenvedtek

A házban három férfi lakott. A tulajdonos két hajléktalan férfit fogadott be és a tűz az ő szobájukban keletkezett. Az este folyamán nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak és ez is közrejátszhatott abban, hogy nem fogták fel a veszélyhelyzetet. A tűzoltók tűzvizsgálati eljárás során fogják tisztázni a tűz keletkezésének körülményeit.

A tűzoltók három embert mentettek ki a házból

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.