Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; Vas Megyei Rendőr-főkapitányság;112Press 2017. május 18.

Halálos motorbaleset Lukácsházánál- autó és motor ütközött

Egy motoros életét vesztette a balesetben, utasa súlyosan megsérült. A tűzoltók feszítővágó segítségével mentettek ki egy embert az autóból. A rendőrök teljes útzár mellett helyszínelnek a 87-es főúton Lukácsháza térségében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Az elsődleges információk szerint egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött a 87-es számú főútvonal 42-es kilométerszelvényénél, Lukácsháza térségében 2017. május 18-án 18 óra 5 perc körül. A baleset következtében egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos motorbaleset a 87-es főúton Lukácsházánál

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Nemescsó felé terelik.

Halálos motorbaleset a 87-es főúton Lukácsházánál

A katasztrófavédelem közleménye:

Egy motor és egy személyautó ütközött frontálisan a 87-es főúton, Kőszegfalva külterületén. Az ütközés következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette, utasa súlyosan megsérült. A szombathelyi hivatásos és a kőszegi önkormányzati tűzoltók a személygépkocsiba szorult embert feszítővágó segítségével emelték ki a járműből, majd átadták a mentőknek. A baleset helyszínén az utat teljes szélességében lezárták.

Halálos motorbaleset a 87-es főúton Lukácsházánál

(Fotó: Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.