Barion Pixel
2015. október 29.

Videó a lángoló kamionról - halálos baleset Egyházasrádócnál

Egy ember meghalt, miután ütközött három kamion a 86-os főúton Egyházasrádócnál, de nem lehet tudni, vannak-e még holttestek a roncsok között. Két jármű kigyulladt. Teljes útzár van, amit várhatóan péntek estig fenntartanak az érintett útszakaszon, mivel a tűzben megolvadt az aszfalt és javításra szorul.

Információink szerint egy Körmend felé tartó kamion ütközött frontálisan egy szembejövő kamionnal csütörtökön reggel a 86-os főútton, Egyházasrádóc közelében.

Halálos kamionbaleset Egyházasrádócnál




A szerelvények "bebicskáztak", majd a roncsokba beleszáguldott egy harmadik kamion is, ami széttolta az összeroncsolódott szerelvényeket és szintén keresztbe állt az úton. Két kamion ezután kigyulladt. Veszélyes anyagot egyik sem szállított. Az egyik járműben textiláru volt.

tuz22a

Két embert kórházba szállítottak, de egyelőre nem lehet tudni, vannak-e még holttestek a roncsok között.

tuz2

A 86-os főutat teljes szélességében lezárták.

tuz3

Fontos: a helyszínen tartózkodó embertől származó, korábban közölt információnk tévesnek bizonyult. A mentők két sofőrt kórházba szállítottak.

halalos_egyhazasradoc

A Katasztrófavédelem közleménye

Kamionok ütköztek csütörtökön reggel, a 86-os számú főút Egyházasrádóc és Körmend közötti szakaszán, az 58-as kilométerszelvénynél.

DSCF8336

Az ütközés következtében az egyik szerelvény keresztbe fordult az úttesten és kigyulladt, egy másik pedig az árok szélén állt meg és szintén lángra kapott.

DSCF8354

Az oltást és a műszaki mentést a körmendi és a szombathelyi hivatásos tűzoltók végzik, a munkálatokban a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vesz. A beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát.

DSCF8318

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.