Szerző: 112Press Címlap: Montázs 2020. október 24.

Halálos baleset - kameránk elé állt a kalandpark megtört vezetője

Pontosan 24 órával a kalandparkban történt halálos baleset után fejeződött be a helyszíni szemle Gyöngyösfaluban. Nem sokkal később a park vezetője kiment az újságírókhoz és válaszolt azokra a kérdésekre, amelyek nem veszélyeztetik a nyomozás érdekeit.

A halálos balesetről és az éjszakai helyszíni szemléről korábban már beszámoltunk. A rendőrök pénteken délután hagyták el a park területét.

Szőnye Péter, a park ügyvezetője nem sokkal később kiment az újságírókhoz. A megtört férfi válaszolt a kérdésekre.

Hangsúlyozta, hogy semmilyen előjele nem volt a balesetnek, de bármit is állapítson meg a vizsgálat, mindenkitől bocsánatot kérnek, aki a tragikus kimenetelű esetben érintett. A sérült diákoknak mielőbbi felépülést kívánt és osztoznak a gyászolók fájdalmában.

Gyökerestől fordult ki a fa

Az ügyvezető elmondta, hogy utoljára három hónapja, 2020. júliusában volt felülvizsgálat a parkban és mindig odafigyeltek arra, hogy minden eszközük kitűnő állapotban legyen, napi szinten végezték a karbantartást. A legsúlyosabb balesetek eddig csonttörést jelentettek a kalandparkban.

Az erdei drótkötélpálya nagyon népszerű, nem csak a fiatalok körében

Az elhunyt fiatalember éppen az egyik akadályon volt, amikor a drótkötélpálya részét képező fa kidőlt és magával rántott egy másik fát is. (A hírek sokáig csak egy kidőlt fáról szóltak a hivatalos rendőrségi hír alapján, a második fáról a 112Press számolt be.)

A kidőlő fa által magával rántott másik fa

Úgy tudjuk, hogy a diákokat meghallgatta a rendőrség és csak a késő esti órákban indultak vissza Keszthelyre.

A keszthelyi diákok busza a kalandpark parkolójában

Az áldozat egy keszthelyi gimnázium tanulója volt. Varga Sz. Gábor iskolaigazgató a Keszthelyi Televíziónak elmondta, hogy a Tankerülettel karöltve pszichológiai segítséget nyújtanak az érintett diákoknak.

Megemlékezés Keszthelyen - a Keszthelyi Televízió felvétele

(Címlapképünk montázs.)


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.