2015. november 27.

Halálra gázolt egy idős férfit egy személyautó Celldömölk közelében - videó

Nagy táskákkal a kezében állt az úttesten egy idős férfi Celldömölk közelében a sötétben. Egy autós éppen mentőt hívott hozzá, amikor az utána érkező jármű halálra gázolta.

Teljes útzár volt 22 óráig Tokorcs és Celldömölk között ahol 18 óra után, sötétben egy Dodge személyautó halálra gázolt egy idős férfit.

Halálos gázolás Tokorcs közelében

A helyszínen tartózkodóktól úgy értesültünk, hogy a férfit az út közepén állt, emiatt egy személyautó megállt és a vezetője megpróbálta rábírni az idős embert, hogy menjen le az útról, de erre ő nem volt hajlandó, emiatt a sofőr hívta a 112-es segélyhívót.
DSC_9680a (2)

Éppen bejelentette, hogy mentőt kér egy zavart emberhez, amikor nagy csattanást hallott - ekkor ütötte el az érkező autó a férfit, aki azonnal meghalt. Egy a baleset után  helyszínre érő férfi elmondta, az idős bácsi feltehetőleg kórházból jöhetett, mert ruhák és kórházi papírok voltak nála.  

Halálos gázolás Tokorcs közelében

Információink szerint a férfi órákkal korábban egy közeli település kórházából távozott az orvosok és hozzátartozói tudta nélkül. Sokan elhajtottak mellette. Beszéltünk olyannal, aki már egy órával korábban is látta az idős urat gyalogolni az úttesten.

Halálra gázolt egy idős férfit egy személyautó Celldömölk közelébenKorábbi videóinkban többször is mutattunk példát arra, hogyan fedezhetünk úttesten fekvő, vagy álló embert a saját gépjárművünkkel, amíg nem sikerül az illetőt biztonságos helyre vinni. Fontos, hogy ha az úttesten álló megmakacsolja magát, akkor feltétlenül értesítsük a rendőrséget, hiszen nagy az esély arra, hogy az illető élete - és a többi közlekedő biztonsága is - veszélybe kerül.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.