Barion Pixel
Szerző: 112Press /Tánczos Mihály 2024. július 29.

Videó: Halálos baleset utáni műszaki mentés a 84-es főúton, Duka közelében

Helyszíni videónkban megmutatjuk a helyszíni szemle utáni műszaki mentést és elmondunk néhány részletet az eset körülményeiről. Megmutatjuk azt is, miért érdemes megkérdezni egy kigyulladt roncs mellett állóktól, hogy szükségük van-e segítségre, ha még nincsenek tűzoltók a helyszínen.

A Duka közelében történt, halálos kimenetelű közlekedési balesetről korábban már beszámoltunk. Most videón mutatjuk meg a helyszínt   és a műszaki mentést, valamint eddig nem közölt részletekkel is kiegészítjük az eddigi információkat.
 
 
---Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---
 
A videóban  elhangzik egy sokak  számára talán lényegtelen részlet, miszerint a Daciában  folyamatosan csörgött egy mobiltelefon, amihez csak a műszaki mentés  után fértek hozzá. Egy korábbi, "Apu hív" című cikkünk talán más  megvilágításba helyezi ezt a momentumot.
 
Halálos  baleset utáni műszaki mentés a 84-es főúton, Duka közelében
 
Személyes  véleményünk, hogy meglepő, miszerint nincs naponta több súlyos  sérüléssel járó baleset a 84-es főúton, mivel rendszeresek a merész  előzések,  a követési távolságra fittyet hányó vonatozások, a hulla fáradtan vezetők sebességingadozásai, a sebességmérő kapuk előtt fékbe taposók és egyéb agyrémek.
 

Halálos  baleset utáni műszaki mentés a 84-es főúton, Duka közelében

Mindez annak ellenére, hogy jelöletlen, civil jellegű rendőrautókkal – például az  elhíresült  kék  Skodával – rendszeresen kiszedik a sorból  a rendőrök előtt szabálytalankodókat.

Halálos  baleset utáni műszaki mentés a 84-es főúton, Duka közelében

Halálos baleset utáni műszaki mentés a 84-es főúton, Duka közelében



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.