Szerző: 112Press 2020. szeptember 14.

18 éves lány halt meg a sajtoskáli balesetben – MAN teherautó elé hajtott egy VW a 84-esen

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Sajtoskál közelében, a 84-es főúton. Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, amikor VW ütközött teherautóval, amibe egy másik Volkswagen is belerohant.

Halálos baleset Sajtoskál közelében

Sárvár felől Sopron irányába tartott egy Volkswagen személyautó. A jármű eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba és félfrontálisan ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő teherautóval.

A teherautó vezetője vétlen volt a halálos kimenetelű balesetben

A teherautónak nekiütközött egy vele egy irányba tartó Volkswagen is.

Egy Volkswagen belerohant a balesetet szenvedett teherautóba - Fotó: Csepregi Tűzoltóság

-Hirtelen tért át a sávomba az autó. Jobbra kormányoztam, de nem tudtam elkerülni a balesetet – válaszolt kérdésünkre a magyar rendszámú teherautót vezető férfi, akit nagyon megviseltek a történtek és azon tépelődött, mit kellett volna másképp csinálnia. – Azonnal rohantam vissza porral oltóval és láttam, hogy nagyon nagy a baj. A fiatalember övét kapcsoltam ki és az arcát törölgettem le vizes ruhával. Akkor még magánál volt, de később elvesztette az eszméletét.

Roncs és törmelék a 84-es főúton
Az autót vezető 18 éves lány a helyszínen életét vesztette. A helyszínre sárvári és csepregi tűzoltók érkeztek. A roncsból kiszabadított sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

 

 


A teherautó vezetője kisebb sérüléseket szenvedett, de a helyszínen maradt. A teherautóba hátulról belehajtó Volkswagen vezetője nem sérült. Ő nem kívánt válaszolni a kérdésünkre.

 

Az autót vezető 18 éves lány a helyszínen életét vesztette, utasa súlyosan megsérült

A mentés és a helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott, az utóbbi igazságügyi szakértő bevonásával.  A forgalmat rendőrök terelték el.

DSC_3868


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.