Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2015. december 02.

Leborotválta a Kia tetejét egy kamion Jánosházánál- videóval frissítve

A Vasvár felé tartó Kia személyautó fékezés nélkül beleütközött az úton műszaki okok miatt álló kamion hátuljába. A sofőr az ütközés pillanatában életét vesztette.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóban gyerekülést is találtak, de szerencsére a sofőrön kívül más nem tartózkodott a járműben. A tűzoltóság műszaki mentője segítségével megemelték a pótkocsit és kivontatták alóla a roncsot. Teljes útzár mellett zajlik a helyszínelés.


Korábban írtuk:
Vasat szállító kamion karambolozott egy személykocsival. Halálos közúti közlekedési baleset történt 2015. december 2-án 11 órakor a 8-as számú főúton Jánosháza térségében. Egy teher- és egy személyautó karambolozott a 8-as főúton, a Jánosházát elkerülő útszakaszon, az autóba egy ember beszorult. Jánosházáról az önkéntesek és a sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez. A járműveket áramtalanították, a mentési munkálatokat megkezdték.

20151202_135625ab

Egy beszorult embert kiemeltek kocsijából, a mentők megállapítása szerint ő belehalt sérüléseibe. A teherautó vasárut szállított, a rakomány átpakolása és a forgalmi akadály megszüntetése hosszabb időt vesz igénybe.

DSC_9931Aa

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az út balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból Jánosháza belterületén keresztül terelik. A 8-as főút Jánosházát elkerülő szakaszát lezárták, a 84-es főút felé érdemes kerülni.

Halálos baleset Jánosháza közelében a 8-as főúton



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.