Barion Pixel
2017. november 10.

Halálos áramütés egy villanyoszlopon Szombathelyen - 30 éves férfi az áldozat

Nagy csattanás után tűz ütött ki egy villanyoszlopon a szombathelyi Szent Imre herceg és Paragvári utcák sarkán. Hamar kiderült, hogy egy ember ruhája égett a magasban. A 30 éves, közelben lakó férfi azonnal meghalt az áramütéstől.

DSC_3572

Rendőrautók zárták le a Szent Imre herceg utcát éjfél körül Szombathelyen. Első ránézésre rövidzárlatnak tűnt a magasban pattogó tűz és szikraeső, de kiderült, hogy egy férfi mászott fel a magasba, feltehetőleg előre megfontolt szándékkal.

DSC_3649

Azt már a közeli klub vendégeitől tudtuk meg, hogy az áldozat a közelben lakott. Elmondásuk szerint a 30 éves férfi korábban többször beszélt arról, hogy véget vet az életének, de csak pillanatnyi rosszkedvnek tudták be a baljós szavakat.

DSC_3674

Arról nincs információnk, hogy a végzetes mászásnak volt-e előzménye, de az biztos, hogy a férfi azonnal meghalt az áramütéstől.
 

DSC_3673

Az eOn munkatársai áramtalanították az érintett szakaszt, majd helyszínelő szállt be a magasbólmentő kosarába. A fényképfelvételek elkészülte után a tűzoltók kiszabadították és óvatosan a földre eresztették az összeégett holttestet.

DSC_3682

 

Komolyan kell venni!

Az alábbi oldalon azok találhatnak hasznos segítséget, akiknek a fejében már megfordult az öngyilkosság gondolata, esetleg megkísérelték már, de megszólítják az öngyilkosok hozzátartozóit és környezetét is.

Öngyilkosság megelőzés

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.