Barion Pixel
Frissítve: 2013. július 30.

Halálos lövés Gersekaráton

A 112 Press információja szerint lövés végzett egy osztrák férfival a Vas megyei Gersekaráton.

Sokáig helyszíneltek a rendőrök a gersekaráti Béke út egyik házának udvarán. A tornácon egy férfi holttest feküdt. Úgy tudjuk, lövés végzett a hatvanas éveiben járó, osztrák állampolgárságú, de régóta Magyarországon élő férfivel. Információink nem gyilkosság történt a csütörtökön délelőtt felfedezett helyszínen a Vas megyei faluban, de azt, hogy baleset, vagy öngyilkosság miatt halt meg a férfi, egyelőre nem tudjuk.

W. nem saját házánál halt meg, hanem a szomszédjánál. Úgy tudjuk, a jelenleg lakatlan, felújított épület egy másik osztrák tulajdona, W. segítségképpen időnként ránézett az épületre és ha kellett begyújtott. A szomszédban lakó idős asszonytól megtudtuk, a rendőrök azt kérdezték tőle, hallotta-e a lövést, de az asszony nem tudott segíteni a nyomozóknak. Egy férfi arról beszélt, hogy időnként vadászok érkeztek vendégségbe, de W. nem vadászott. A ház udvarán, ahol a férfi meghalt korábban egy vadles-szerűséget épített a tulajdonos.

Frissítés: A rendőrség közleménye
Vadászok találtak halva egy 69 éves osztrák férfit Gersekaráton 2012. november 22-én délelőtt. A rendőrség által, szakértők bevonásával lefolytatott helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló nyomok nem merültek fel. A Vasvári Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.