Szerző: Vas MRFK 2019. június 14.

216 km/órás sebességgel mérték be az autót az M86-oson

A napokban zajló ellenőrzések ideje alatt a rendőrök négy esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2019. június 11. és június 13. között közlekedésrendészeti ellenőrzéseket hajtottak végre az M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán. Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

Egy autós 2019. június 11-én 110 km/h helyett 216 km/h sebességgel haladt, míg egy másik gépjárművezető 2019. június 13-án 177 km/h sebességgel közlekedett.

216 km/órával mérték be a gyorshajtót az M86-os autóúton

A rendőrök 2019. június 12-én két olyan gyorshajtóval szemben is intézkedtek, akik jelentősen túllépték a megengedett sebesség felső határát. Az egyik sofőr 179 km/h sebességgel, míg a másik járművezető 185 km/h sebességgel közlekedett.

Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autósokat, a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében a rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.