2018. január 28.

Négyen sérültek meg a ráfutásos balesetben - árokba lökte a Koleost a Seat a 87-esen

A Seatot vezető fiatalember a megengedettnél gyorsabban hajtott Rum irányába a 87-es főúton és egy enyhén balra ívelő kanyarban utolért egy Renault városi terepjárót, amibe belerohant.

DSC_9016

Az ütközéstől a Renault az árokba csapódott, a Seat az úttesten állt meg. A nyomok alapján a Seat megbillenhetett, amikor a kanyarban a sofőr a fékbe taposott.

A balesetben a Seatban ülő négy ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A Seat nem minden utasa használta a biztonsági övét. A Renault vezetője nem sérült meg.

DSC_9030

Egy szemtanútól megtudtuk, hogy a Seat vezetőjének már néhány kilométerrel arrébb, még a 86-os főúton is sürgős dolga volt, "rátapadt" egy előtte haladó autó lökhárítójára, amikor nem tudott előzni, pedig a sofőr elmondása alapján ő is túllépte a megengedett sebességet. A szemtanú hozzátette, nagyon balesetveszélyesnek ítélte meg a helyzetet, örült, amikor a Seat megelőzte. Nem sokkal később aztán ő is odaért a baleset helyszínére.

DSC_9049

Az élő videóban az hangzott el, hogy információk alapján a Seat záróvonalon előzött a baleset előtt. A nyomok alapján azonban a szemtanú már a Seat sodródás közbeni "kilengését" látta és arra gondolta azt, hogy éppen előzésből tér vissza a jármű.

A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat az érintett útszakaszon..

 

Gyorshajtásból ráfutás - négyen sérültek meg a Seatban Szombathely határában
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.