Barion Pixel
Szerző: Vas VMRFK Fotó: nyugat.hu 2015. december 13.

Gyilkosság Szombathelyen - nyakon szúrta ismerősét a püspökmolnári férfi

Az 54 éves szombathelyi áldozat többeknek is megengedte, hogy a lakásában töltsék az éjszakát. Egyikük, egy 45 éves püspökmolnári férfi előzetes szóváltás nélkül nyakon szúrta.

A gyilkosságról a nyugat.hu számolt be még hajnalban.

A rendőrség közleménye

Szúrt sebbel a nyakán szombathelyi lakásában holtan találtak egy helyi férfit 2015. december 12-én 23 óra 44 perckor. A rendőrök haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket és a bejelentéstől számított 40 percen belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat többeknek – köztük a gyanúsítottnak is – lehetőséget biztosított arra, hogy a lakásában töltse az éjszakát.

A mentők már nem tudtak segíteni - Fotó: nyugat.hu

A 45 éves püspökmolnári férfi társaival együtt megjelent az ingatlanban és a megalapozott gyanú szerint előzetes szóváltás nélkül nyakon szúrta az 54 éves férfit, aki ezt követően a helyszínen életét vesztette. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.