Szerző: 112Press 2020. április 18.

Gyermekotthonnál tarolt az ittas sofőr Citroenje Gencsapátiban

Információnk szerint a 15 órakor bezáró dohánybolthoz igyekezett az a sofőr, aki egy enyhén balra ívelő kanyar után elvesztette irányítását a járműve felett és totálkárosra törte az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény kapuja előtt parkoló Chevrolet személyautót és egy Daewoot is megrongált.

Nagy szerencse, hogy senki sem tartózkodott az Alkotmány utcai II. számú Gyermekotthon előtt 15 óra környékén, amikor egy Citroen letért az útról.
 
IMG_1073a
 
Elmondások alapján a 87-es út felől érkező Citroen a kanyar után kisodródott, áttért a szemközti sávba, kitörte a gyermekotthon elé ültetett terülő bokrot, majd még mindig nagy erővel ütközött egy bejáratnál parkoló Chevrolet személyautóval.
 
IMG_1082a
 
A Chevrolet az ütközés után átrepült a főbejárat előtti járdaszakasz felett, majd az intézmény kerítése mellett, szántóföldön állt meg. A Citroen ezután egy Daewoonak ütközve állt meg.
 
DSC_3802a
 
Az autóban szemtanú elmondása alapján hárman utaztak, egyikőjük kipattant a kocsiból és elszaladt. A másik két embert egy erélyes, gyermekotthonban dolgozó hölgy tartotta vissza.
 
IMG_1106a
 
A feltételezett sofőr alkoholszagot árasztott és vérzett a feje. A helyszínre érkező hölgy ismerőse hangosan korholta azért, amiért ittasan a volán mögé ült. A "beszélgetésből" kiderült, hogy a férfi a kiskorú gyermeke születésnapját ünnepelte, de be akart menni a dohányboltba, ami 15 órakor zárt. Bár a sofőr azt állította, hogy nem közlekedett gyorsan, de a nyomok ennek némileg ellentmondanak.
 
DSC_3787a
 
A gyermekvédelmi intézmény kamerája információnk szerint az első ütközést ugyan nem, de a megálló roncsot és az abból kiszállókat rögzítette.
 
IMG_1079a
 
A sofőrt a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították.
 
Az a járdaszakasz, ami felett átrepült a Chevrolet a gyermekotthon anyáinak kijelölt dohányzóhelye. A baleset idején senki sem tartózkodott ott.
 
DSC_3794a

A közvetlenül a baleset után készült képeket olvasónktól kaptuk, köszönjük!

Gyermekotthonnál tarolt az ittas sofőr Citroenje GencsapátibanHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.