Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. május 30.

Gyermeknapi kavalkád a tűzoltóságon és az AGORA-MSH-ban, videón -

Mozgóképen mutatjuk meg a nyitott szertárkapuk forgatagát a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon és a gyermeknapi nyüzsgést az AGORA-MSH-ban.

Az idén nagyon sok családot mozgattak meg a gyermeknapi rendezvények Szombathelyen.  A tűzoltólaktanyába már a nagy roham után érkeztünk, de így is sokan voltak. Először az egyik népszerű programiot, a próbariasztást mutatjuk meg.

A laktanya udvarán is nagy volt a nyüzsgés, hiszen sok dolgot ki lehetett próbálni, lehetett tüzet oltani, kincset keresni és azt is ki lehetett próbálni, milyen "könnyű" egy 80 kilós, magatehetetlen ember mozgatása. Ez utóbbi jópár apukát is megizzasztott. A videóban Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy foglalja össze a gyermeknapi programokat.

Az AGORA-MSH előtt is volt megmászható tűzoltóautó és nyitott rendőrautó is. Itt sok kézműves program, ügyességi feladatok, természetes intelligenciát igénylő társasjátékok, madárbemutató, bábszínház, koncert várt a családokra, Örömmel láttuk, hogy a gyerekeket úgy sikerült lekötni, hogy közben a mobiltelefonok nem kerültek elő.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.