Szerző: Országos Mentőszolgálat 2019. december 15.

Elhunyt a Pusztaszabolcsnál oszlopnak csapódott mentőautó vezetője

Elhunyt a novemberben Pusztaszabolcson, mentőbalesetben megsérült gépkocsivezető - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán.

"Életét vesztette Korpádi Csaba mentőgépkocsivezető Bajtárs, aki november 16-án szenvedett életveszélyes sérüléseket, mikor Pusztaszabolcs belterületén mentőgépkocsival egy villanyoszlopnak ütköztek. Korpádi Bajtársat az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti, osztozunk a család és a munkatársak fájdalmában" - áll az Országos Mentőszolgálat közleményében.

Előzmény

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Pusztaszabolcs belterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 16-án 12 óra 20 perc körül a 6207-es számú úton, az Adonyi út 52. szám előtt - megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett - eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó villanyoszlopnak csapódott. Az elsődleges adatok alapján a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült.

Korábbi videónk a Szombathelyi Mentőállomáson készült, egy szintén balesetben elhunyt mentőápoló emléke előtt tisztelegtek szirénaszóval.Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.