Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. április 24.

Vonatfirkálókat kaptak el - a GYSEV elismerte a rendőrök munkáját

Évekig fújkálták festékszóróval a vasúti szerelvényeket, a rendőrök április elején lekapcsoltak három férfit. A rendőröket munkájukért a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. elismerésben részesítette.

Videónk illusztráció, 2018. tavaszán készült Vas megyében

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztálya rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást ismeretlen személyekkel szemben, akik 2016. augusztusa és 2018. áprilisa között festékszóróval több vasúti szerelvényt is lefújtak, így tettükkel a vasúttársaságnak jelentős anyagi kárt okoztak.

Összefirkált vasúti kocsi- illusztráció

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján 2018. április 2-án elfogták és előállították azt a három férfit, akik a cselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A győri tartózkodási hellyel rendelkező 27 éves L. Csaba, a szombathelyi tartózkodási hellyel rendelkező 31 éves T. Péter és a budapesti tartózkodási hellyel rendelkező 32 éves M. Dávid a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Elsimerések 2018.04.23.2

Az elkövetők felderítésével kapcsolatban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. vezérigazgatója elismerésben részesítette:

- Zanati Zoltán rendőr főhadnagyot, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága Vasúti Alosztályának főnyomozóját;
- Pintér Endre címzetes rendőr főtörzszászlóst, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága Vasúti Alosztályának járőrvezetőjét;
- Németh Imre címzetes rendőr törzszászlóst, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága Vasúti Alosztályának járőrvezetőjét;
- Bársony Balázs címzetes rendőr főtörzsőrmestert, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága Vasúti Alosztályának járőrét.

Elsimerések 2018.04.23.

Az elismeréseket a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. biztonsági szervezetének vezetője, Dani Zoltán adta át.

Összefirkált GYSEV vasúti kocsik Vas megyében
Képeink illusztrációk.

Korábbi graffitis esetekhez tartozó videóink:

 

 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.