Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. november 27.

Graffitis tagelt szombathelyi bódékat, kirakatokat a Fő téren

Szeretnénk megérteni a firkák értelmét és hogy mennyivel több ez annál, mint amikor egy kutya a vizeletével megjelöli a fát? (Azon kívül, hogy tartósabb.) Talán valaki segít elmagyarázni.

Festékszóróval érkezett a Fő térre egy ismeretlen. Szombaton reggel fedezték fel, hogy több helyen is otthagyta az aláírását, azaz tagelte a falakat, kirakatokat.

Graffitis járt a szombathelyi adventi vásár faházainál

-Csak béreljük ezeket a faházakat és a miénk megúszta, ettől függetlenül szívesen vendégül látom a művészt egy lángosra, vagy kettőre és közben elmondhatná, miben is áll a művészete. Egyébként Vas megyében ismerik azt a kifejezést, hogy csicskalángos? - tette fel a kérdést az adventi vásár egyik árusa, nem feltétlenül a szeretet jegyében.

Graffitis járt a szombathelyi adventi vásár faházainál

Mi békésebb vizeken evezünk és kérjük olvasóinkat, írják meg, hogy mit jelent a felirat, illetve ha van, aki tudja, hogy kinek az aláírása ez, az privát üzenetben küldje el az info (kukac) 112press.hu címre!

Arra is kíváncsiak lennénk, hogy milyen a megítélése a XXI. században az ilyen jelöléseknek? A mostani feliratok magántulajdonokra kerültek, de évente sok millió forintot fordítanak az állami vállalatok is a graffitik, tagek eltávolítására. Ezt természetesen adóforintokból teszik.

Vizelet helyett festékszóróval jelölte meg a mobill WC-ket az ismeretlen, Szombathelyen

Biztosak vagyunk abban is, hogy vannak, akik örömmel fedeznek fel hasonló tageket reggel az otthonuk falán, de azért sejtésünk szerint sokkal többen vannak, akik ennek nem örülnek felhőtlenül. Kérjük, hogy írják meg a véleményüket erről!

Szombathelyi aluljáró, 2021-ben


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.