Barion Pixel
2015. június 08.

Sötét ruhában görkorizó fiatalt gázolt egy BMW Szombathelyen

A szombathelyi Rohonci úton akart lendületből átgörkorcsolyázni egy 19 éves fiatalember hétfőn este, de egy BMW elé került, ami elgázolta. A görkoris súlyos, de nem életveszélyes sérüléssel került kórházba.

A Csónakázó tó felől a kórház irányába akart átgurulni görkorcsolyával a négysávos Rohonci úton egy 19 éves fiatalember Szombathelyen. A középszigetet elhagyva egy belső sávban haladó BMW elé került, ami elgázolta. A védőruházatot nem viselő fiatal a testével betörte a személyautó szélvédőjét, majd az úttestre zuhant. Nem vesztette el az eszméletét, így azonnal felelősségre is vonta a gépkocsi vezetőjét, miért nem adott neki elsőbbséget?

A görkoris teste betörte a szélvédőt, de sérülései nem életveszélyesek

A görkoris nem csak védőfelszerelést nem viselt, de fényvisszaverő sem volt a fekete ruházatán. A BMW vezetője lapunknak elmondta, már csak akkor észlelte az előre dőlő, sötét árnyat, amikor lendületből elé gurult. A vészfékezés sem segített elkerülni az ütközést. A BMW világítása működött. A BMW mögött egy rendőrautó haladt, így a rendőrök azonnal segítséget kértek rádión és lezárták   az utat.

Görkorcsolyás fiatalt gázolt egy BMW Szombathelyen



A rendőrség igazságügyi szakértő segítségével vizsgálja a baleset körülményeit.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.