Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; 112Press 2016. szeptember 29.

Kerékpárost előzött, félfrontális balesetet okozott egy Twingo Körmend közelében

Rádóckölked felől Körmend irányába tartott egy Renault Twingo csütörtökön délután, a sofőr feltehetőleg későn vette észre a vele egy irányba tekerő kerékpárost és hirtelen kormánymozdulattal próbálta kikerülni, ettől elvesztette uralmát a járműve felett és a szemből érkező Audi Q5 elé perdült.

Fél frontális balesetet okozott egy Twingo Körmend közelében

Az Audi vezetője kérdésünkre elmondta, látta a szemből érkező kerékpárost és a Twingot is, de nem számított arra, hogy az autó elé pördül, fékezett és amennyire lehetett lehúzódott az út szélére, de ütközött a másik autó elejével. Mindkélt autóban kinyíltak a légzsákok, az Audi vezetője nem sérült meg a balesetben, a Twingoban ülő két embert a mentők kórházba szállították.

Fél frontális balesetet okozott egy Twingo Körmend közelében

Információink szerint a Twingo mindkét utasa súlyos sérüléssel került kórházba. Az Audi sofőrje még hozzátette, azért nem a párhuzamos 86-os úton közlekedett, mert ezt az utat biztonságosabbnak gondolta a kisebb forgalom és a kamionok hiánya miatt.

Fél frontális balesetet okozott egy Twingo Körmend közelében

A katasztrófavédelem közleménye: 
Frontálisan karambolozott két személyautó a Körmend és Rádóckölked közötti útszakaszon. Két embert a mentők ápolnak a helyszínen. A körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik kiszabadították az egyik jármű beszorult utasát, valamint áramtalanították a roncsokat. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés végeztéig forgalomkorlátozásra kell számítani.

Fél frontális baleset Körmend és Rádóckölked között



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.