2018. június 12.

Forgalommal szemben, egyirányú utcában, út közepén parkoló autó

Több, mint hét órája áll szembe a forgalommal egy Renault a szombathelyi Hadnagy utcában. Munkatársunk élő bejelentkezésben járta körbe a feltehetőleg szentendrei autót és kíváncsian várjuk, hogy ki és miért hagyta ott a járművet.

Frissítés:

A Renault-nál megjelent a Közterület Felügyelet és zöld cédula került az ablaktörlő mögé. Információink szerint 10.000 Ft-ra büntették első körben a jármű tulajdonosát.

DSC_1756

Élő helyszíni videónk után sokan kanyarodtak el a Hadnagy utcába, hogy személyesen is megtekintsék ezt a helyi látványosságot. A jármű 13:45-kor még a képen látható helyén parkol. Beszéltünk olyannal, aki már hajnali 5 órakor látta a gépkocsit az utca közepén.

DSC_1763

Korábban írtuk:

A Savaria középiskola egyik munkatársa reggel hat óra előtt értesítette a rendőrséget a forgalommal szembe, az út közepén álló autó miatt. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök megpróbálják felvenni a kapcsolatot az autó tulajdonosával. A járműben iratok, igazolvány, forgalmi engedély és egyéb dokumentumok vannak az ülés mellett és egyelőre nem tisztázott, hogy miért hagyta ott a sofőr az autót. Élő közvetítésünk alatt olvasóink is több kérdést tettek fel, ezek a videóban is elhangzanak.

Ha valaki felismeri a járművet, akkor kérjük próbálja felvenni a kapcsolatot a tulajdonosával, a feltehetőleg szentendrei gépkocsi rendszáma: L-lel kezdődik és 0-ra végződik.

DSC_1737

DSC_1758


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.