Barion Pixel
2016. december 31.

Félrenyelt és meghalt egy három éves kisgyerek Vas megyében

A gyermek étkezés közben nyelt félre, a mentők és orvosok mindent megtettek érte, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Információink szerint étkezés közben félrenyelt és fulladni kezdett egy három éves gyermek egy Vas megyei kisvárosban. A szülők mentőt hívtak, akik kórházba szállították a kicsit, de az életét már nem sikerült megmenteni. A tragikusan végződött eset karácsony előtt, december 23-án történt. 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre közölte: a Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával,  közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. (Címlapképünk illusztráció.)

A legtöbb szülő rémálma

A fentihez hasonló esettől nagyon sok szülő retteg, az esetek túlnyomó részében azonban a félrenyelés után a gyermek fel tudja köhögni a légútba került ételt. Az alábbi videók azt mutatják, mit tehetünk, ha valaki a közelben fulladni kezd félrenyelt tárgy miatt. Kérjük, szánjanak rá néhány percet a videók megtekintésére, hiszen az itt alkalmazott fogások életet menthetnek! Fontos hozzátenni, hogy néhány esetben a gyors, szakszerű beavatkozással sem lehet megmenteni a bajba került életét.

 


A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat felvétele

 


Az elsosegely.hu felvétele

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.