Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. szeptember 27.

Felborult és összeroncsolódott egy Ford pick-up Kámnál - Karcolásokkal megúszta a sofőr

Egy jobbra ívelő kanyar után tért le az útról a gépjármű. A roncsot látva az elsőként helyszínre érkezők a legrosszabbtól tartottak, de a sofőrnek hatalmas szerencséje volt. Azzal is, hogy már nem szállított utasokat.

Egervölgy irányába tartott egy Ford pick-up kedden délelőtt. Kám települést elhagyva a jármű egy jobbra ívelő kanyart követően a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, felborult és hosszan letarolta a homokos, felázott árokfalat, majd a tetején állt meg.
 
Felborult és összeroncsolódott egy Ford pick-up Kám közelében
 
Információnk szerint a bejelentés szerint ketten ültek a Fordban, azonban kiderült, hogy félreértés történt, ugyanis az egyik elsőként helyszínre érkező segítő az ablakon kilógó kézről azt hitte, hogy az utasoldalt látja, de valójában a vezetőoldalon állt a felborult jármű mellett és a sofőr keze lógott ki az ablakon.
 
Felborult és összeroncsolódott egy Ford pick-up Kám közelében
 
A 30 év körüli férfit tűzoltók szabadították ki a roncsból és kiderült, hogy karcolásokkal megúszta az esetet. Egy hozzátartozójától megtudtuk, hogy a sofőrnek már több balesete is volt korábban.
 
Felborult egy Ford Kámnál
 
Az is kiderült, hogy a férfi három utassal indult el, de őket már kirakta a borulás előtt. A látottak alapján az anyósülésen minimum súlyos sérülést szenvedett volna az, aki ott ül.
 
DSC_3510
 
A helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlott, esőben.  A Fordot erdészeti munkagép állította a kerekeire.
 
Esőben zajlott a helyszíni szemle és a műszaki mentés
 
Az úttestet a Magyar Közút munkatársa takarította le.
 
A sofőrnek még maradt egy kis tere az utasfülkében

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.