Barion Pixel
Szerző: 112Press /Tánczos Mihály 2024. május 23.

Fékező buszon esett el egy asszony Szombathelyen

Pirosra váltó fénysorompó miatt taposott a fékbe egy személyautó vezetője, emiatt a gépkocsit követő busz vezetője is erősebb fékezésre kényszerült. Az egyik utas a földre esett és beverte a fejét, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Frissítés: A sérült asszony az elmondása alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Elmondta, hogy nem állt, hanem az ülésből zuhant ki a padlóra.

Korábban írtuk: Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett egy idős asszony Szombathelyen, a Rumi úton, amikor forgalmi okból erősen fékezett a Tanakajdra tartó helyközi járat vezetője. (Az időközben jelentkező utas elmondta, hogy a kórházi vizsgálatok alapján a sérülése nyolc napon túl gyógyuló, súlyos.)

Fékező buszon esett el egy asszony Szombathelyen

 
Információnk szerint az eset a vasúti átkelőnél történt, ahol a busz előtt haladó személyautó előtt közvetlenül pirosra váltott a fénysorompó. Az autót vezető nő a fékbe taposott, annak ellenére, hogy a sínek előtt már nem tudott volna megállni.
 
Fékező buszon esett el egy asszony Szombathelyen
 
A manőver miatt a Credo busz vezetője is erősebb fékezésre kényszerült. A busz nem ütközött a személyautóval, de egy utas kizuhant az ülésből és a padlóra esett. közeli megállóhelynél leszállni szándékozó idős asszony már felállt az ülésből és meg nem erősített információnk szerint éppen nem kapaszkodott, amikor a sofőr fékezett.
 
Fékező buszon esett el egy asszony Szombathelyen

 

Az eleső utas beverte a fejét, de eszméleténél volt. A mentők kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították.

Fékező buszon esett el egy asszony Szombathelyen

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.