Barion Pixel
2014. január 13.

Fejszével rabolt dohányboltban

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló információk alapján egy ismeretlen személy 2014. január 12-én 3 óra 30 perc körüli időben bement Szombathelyen a Dolgozók útján, a Shell benzinkútnál található Nemzeti Dohányboltba és a gyanú szerint baltával fenyegetőzve, az eladót a bevétel átadására szólította fel. A cselekmény elkövetése során az eladó nem sérült meg. A bűncselekményt a dohánybolt biztonsági kamerája rögzítette.

A nyomozás eddigi adatai alapján az ismeretlen személy átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű, testhez simuló nadrágot, valamint deréktájon világos színű, szürke csíkokkal díszített kendőt viselt. Felső testén sötét színű, bélelt kabátot hordott, ujjainál dupla, szürke csíkkal. A fejét sötét színű kapucnival és az arca elé kötött, világos színű sállal takarta el. A bal kezén sötét színű, világos díszítésű, feltehetően szövet kesztyűt viselt. A személyleírás alapján a gyanúsított sötét színű sportcipőt viselt, melynek talpszegélye és orra világos színű, valamint az oldalán világos színű márkajelzés található.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, aki a felvételen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben hívja a 06-94/521-196-os telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16 óra között, P.: 8-13 óra között) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Vas Megyei Rendőr- főkapitányság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.