Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. május 15.

Fedélzeti kamera rögzítette az esést - azonnal többen siettek az idős férfi segítségére

Szerencsére gyakran tapasztaljuk, hogy azonnal a bajba kerültek segítségére siet valaki egy-egy baleset helyszínén. Most egy szerencsés szombathelyi esetet rögzített fedélzeti kamera.

A Váci Mihály utcában esett el egy kerékpáros férfi, akinek a kerék küllői közé került a táskája.  Egy kutyasétáltató férfi, egy motoros és munkatársunk is azonnal odament hozzá, hogy segítsen, vagy szükség esetén mentőt hívjon.
 
 
A nagyot eső férfi azonban megúszta sérülés nélkül, ezt gyorsan sikerült vele tisztázni. Mindene mozgott és "tisztán" válaszolt a kérdésekre is. (Fejsérülés esetén zavartság léphet fel, a sérült sokszor azt sem tudja, hogy hol van, vagy éppen milyen nap van.)
 
k2
 
A kiszakadt nylonzacskó helyett gyorsan másikat kerítettek a kerékpárosnak, majd mindenki folytatta az útját. Az egész csupán néhány percet vett igénybe. A motorosról kiderült, hogy az Országos Mentőszolgálat dolgozója. A kutyasétáltató férfi pedig a felvétel elején látszólag elmegy, eltűnik a képből, de csak azért, hogy biztonságos helyen hagyja a kutyáját, amíg segít.
 
k3

A napokban a Hunyadi úton történt balesetnél is megemlítette a balesetet szenvedett Citroen hölgy utasa, hogy nagyon jól esett neki, hogy a rendőrség kiérkezéséig többen is megkérdezték, tudnak-e segíteni? Az eltévedt kisbusz által összetört személyautó vezetője pedig köszönő levelet is írt a segítőknek.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.