2018. március 11.

Dashcam buktatta le a helyszínről elhajtó, feltehetőleg részeg sofőrt

A szombathelyi Március 15. tér körforgalmában haladt egy Ford, amikor vezetője észlelte, hogy a Petőfi Sándor utca felől érkező autó nem fog megállni. A másik autó sofőrje az ütközés után elhajtott a helyszínről.

DSC_3400

Vasárnap hajnalban ütközött egy német rendszámú Suzuki személyautó egy körforgalomban haladó Fordnak Szombathelyen. A Ford vezetője látta, hogy a Suzuki nem fog megállni, de hiába kormányozta a járművét balra, az ütközést nem tudta elkerülni.. A balesetben információink szerint egy ember megsérült. A Suzuki vezetőjének észlelnie kellett a balesetet, ennek ellenére elhajtott a helyszínről. A vétlen jármű egyik utasa egy Ö-betűre emlékezett a rendszámból és arra, hogy nem magyar rendszámot látott.

DSC_3408

A rendőröknek szerencséjük volt, egy autós ugyanis emlékezett arra, hogy kb. fél órával korábban látott egy Suzukit az egyik belvárosi szórakozóhely parkolójában és azért jegyezte meg a német rendszámú autót, mert a mellette álló sofőrje merev részeg volt és magyarul motyogott, szinte összefüggéstelenül.
 

Ráadásul mindezt a szemtanú fedélzeti kamerája (dashcam) rögzítette is és ezen tökéletesen látszott a rendszám, benne az árulkodó ékezetes betűvel.

DSC_3405

A rendőrség ez alapján keresi a sofőrt.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.