Barion Pixel
Szerző: 112Press / Vas Megyei KVI / Fotó: 112Press 2019. december 21.

Fát döntött egy Seat Szombathely határában - megsérült az utas

Letért az útról és a töltésen lehaladva fának ütközött egy Seat a Külső-Rumi út és a 87-es főút kereszteződésének közelében.

 

 
 
A Külső Rumi útonTáplánszentkereszt felé tartó autó a 87-es főút előtt egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és a magas töltésen legurulva fának ütközött, amit kidöntött.
 
DSC_5047a
 
Az autót vezető fiatalember a 112Press-nek elmondta, hogy a baleset időpontjában esett az eső és bár nem hajtott gyorsan, de utólag már egyértelmű számára, hogy nem megfelelő sebességgel érkezett az útkanyarulathoz.
 
DSC_5039a
 
A sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet, a hátsó ülésen utazó édesanyja megrántotta a nyakát, a mentők ezért kivizsgálásra a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. Információnk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
 
DSC_5054a
 
Ezen az útszakaszon minden évben történik néhány hasonló baleset.
 
Hídgyűrűnek ütközött egy autó Nicken
 
Hídgyűrűnek hajtott egy személyautó Nicken, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a répcelaki önkormányzati, valamint a helyi és a répcelaki önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az egységek áramtalanították a gépkocsit, felitatták a belőle kifolyt motorolajat és levontatták az útról a járművet. A helyszínre riasztották a mentőket is.
 

Fát döntött egy Seat Szombathely határában - megsérült az utas



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.