Barion Pixel
2017. december 07.

Közlekedési káosz a Falco-nál - torlódó kamionok a Vépi úton

Az autósok mérge a kamionosokon csattan, pedig nem ők tehetnek róla, hogy csak az úttesten tudnak megállni, amikor a szombathelyi Falco gyár nem tud több kamiont fogadni.

Tolató autók és kamionok, anyázás, szópárbaj, ökölrázás. Egyre gyakrabban fordul elő ilyesmi az egyre nagyobbra növő szombathelyi gyár mellett. A kamionok parkolására ugyanis nem született megoldás.

Falco 2017.12.07.

Csütörtökön számos nemzet kamionsofőrjei küzdöttek a helyért, miközben számos autóvezető csak a munkahelyére, vagy haza szeretett volna jutni a Vépi úton. A 86-os, 87-es utak felé, valamint Vépre tartók kényszerültek tolatni, vagy egy másik cég magánterületén keresztül kerülni.

Falco 2017.12.07.

Már hétköznapinak számít, hogy a gépjárművezetők záróvonalat átlépve, forgalomtól elzárt területen áthajtva kénytelenek kerülni és előzni, ha nem akarják kivárni, hogy az előttük álló 4-6-10 kamion bejusson a Falco területére. Időnként időre érkező kamionok is próbálkoznak előbbre jutni, aminek köszönhetően teljesen beáll az út.

Felvételeink a mai közlekedési káosz végén készültek.

Ilyen nagyra nőtt a Falco

Sok szombathelyi sem tudja elképzelni, milyen nagy is valójában a Falco szombathelyi gyára. A levegőből azonban jól áttekinthető a központ mérete. Íme, megmutatjuk.

 

 
Az új gyárépületeket már a régi Húsipar lebontott épületének helyén húzták fel. Ott voltunk, amikor a porba hullott a Húsipar cégére. Ezt is megmutatjuk.
 

 

Közlekedési káosz a Falco-nál - torlódó kamionok az Ikervár utcában



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.