Szerző: 112Press 2019. szeptember 08.

Az IFA tűzoltóautó sem maradhatott ki az esküvői képek közül

Szabóné Derzsy Otília nagyon örül, hogy önkéntes tűzoltó lehet és az esküvője előtt is útba ejtették a hosszúperesztegi IFA tűzoltóautót.

Otília három éve önkéntes tűzoltó. Vas megyébe költözésekor csatlakozott a Hosszúperesztegi Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez, akikről már mi is többször hírt adtunk. Rendkívül aktív csapatról van szó, akikkel káreseteknél és programokon is sokszor összefutottunk.
 
hosszupereszteg_3
 
-A párom nem tűzoltó, engem viszont mindig nagyon érdekelt a tűzoltók munkája. Így nagyon örültem, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni egy ilyen nagy múltú egyesülethez. A helyi iskolában tűzoltó szakkört tartok a gyerekeknek, akikkel igyekszem megismertetni és megszerettetni ezt a hivatást - tudtuk meg Otíliától, miután felfedeztük az ismerős IFA előtt.
 
hosszupereszteg_2
 
-Szeretek ennek a nagyszerű csapatnak a tagja lenni, mert mindig mindenben számíthatunk egymásra, legyen az munka vagy szórakozás-tette hozzá az újdonsült asszony.
 
hper2

Mi pedig sok boldogságot kívánunk a párnak és bízunk benne, hogy Otília sikerrel jár a tűzoltósági munka megismertetésével!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.