2017. január 05.

Emberölési kísérlettel vádolnak egy férfit- gázolt, és kerékkulccsal verekedett

Kábítószer hatása alatt, kerékkulccsal verekedett és szándékosan elgázolt egy férfit egy osztrák - német állampolgár Bejcgyertyánoson.

A Vas Megyei Főügyészség emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal az osztrák-német állampolgárságú férfival szemben, aki 2015. novemberében kerékkulccsal rátámadt, majd szándékosan elütötte a korábbi barátnője új élettársát Bejcgyertyános községben.

A vád szerint 2015. november 3. napján 11 óra körül Bejcgyertyános községben találkozott a vádlott korábbi barátnőjével és annak élettársával, a sértettel azért, hogy volt barátnőjét Ausztriába vigye. A vádlott korábbi barátnője nem akart vele Ausztriába menni, azonban a vádlott a tiltakozása ellenére be akarta tenni a gépkocsijába őt. Emiatt szóváltás alakult ki a vádlott és a sértett között.

A vádlott elővett a gépjárműből egy kerékkulcsot és a sértettre támadt, akivel dulakodni kezdtek. A sértett gyomron rúgta a vádlottat, és az élettársával együtt a helyszínről elszaladtak.

Ezt követően a vádlott beült a kocsijába, megfordult és utánuk hajtott. Miután utolérte őket, kiszállt a kocsiból, a kerékkulcsot ismét támadólag a sértettre emelte és összeverekedtek. A sértett ellökte a vádlottat, majd az élettársával együtt továbbmenekültek a bekötőúton az orvosi rendelő felé.

A vádlott utánuk hajtott a járművével, megkerülte a forgalom elől az utat elzáró sorompót, és a sértettet szándékosan elütötte. A vádlott ezt követően újra rátámadt a sérült sértettre a kezében lévő kerékkulccsal. A sértett további bántalmazását a védelmére kelő élettársa akadályozta meg.

A Vas Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban levő vádlottat emberölés kísérletével, kábítószer-kereskedelemmel, kábítószer fogyasztásával és bódult állapotban elkövetett járművezetéssel vádolja, mert a rendelkezésre álló adatok szerint a vádlott Magyarországon kábítószert adott át, kábítószert fogyasztott és a gépkocsiját úgy vezette, hogy kábítószer hatása alatt állt.

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.