Barion Pixel
Szerző: 112Press /Tánczos Mihály 2023. november 20.

Elterelt kamion tévedt el Tanakajdon - árokba hajtott a szomszéd településen

Egy 87-es főúton történt baleset miatt a rendőrség elterelte a forgalmat. Egy bosnyák kamionsofőr azonban a következő lehetőségnél nem tért vissza a főútra, hanem tovább hajtott a szűk falusi utcában, majd egy éles jobbos kanyart már az árkon keresztül sem sikerült bevennie.

Frissítés: Daru segítségével emelik vissza az útra a pótkocsit. Emiatt a szerelvény felett futó elektromos vezetékeket áramtalanítani kell. A környező házaknál áramszünetre lehet számítani. Egy nagyon hasonló eset történt 2020-ban Táplánszentkereszten is.

Korábban írtuk: Teljes útlezárás van a vasszécsenyi Temető utcában, miután egy bosnyák rendszámú Mercedes kamion vezetője egy szűk úton megpróbált bevenni egy jobbra ívelő kanyart, de az addigi füves padka árokban folytatódott.

A jármű a jobb oldalára dőlve, (üzemanyagtankon) egy tartódobozra  támaszkodva állt meg.
 
Elterelt kamion tévedt el Tanakajdon - árokba hajtott a szomszéd településen
 
Szombathelyi tűzoltók érkeztek a  helyszínre a tanakajdi balesettől, később pedig a KMSZ is kivonult, majd mindenkit megkértek, hogy húzódjon távolabb a járműtől. Teljes útlezárás van érvényben.
 

Információnk szerint a kamion Kám felé tartott, amikor leterelték a 87-es főútról. A következő visszatérési lehetőségnél nem hajtott vissza a főútra, hanem a falun keresztül folytatta az útját, szűk utcákon, majd átért Vasszécsenybe, ahol balesetet szenvedett. A teljes útlezárás nem okoz fennakadást, viszont a temetőt este már nem lehet meglátogatni. A forgalmat polgárőrök irányítják.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.