Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. november 03.

Jobbra indexelt, balra kanyarodott a Ford vezetője - árokba lökött egy előzésben lévő Fordot a 89-esen

Az utánfutós pick-up vezetője jobbra indexelt, mert sürgősen meg kellett állnia, de közben észrevette, hogy a menetirány szerinti bal oldalon szerencsésebb lenne a rövid kitérő.

Az osztrák határ felől Szombathely irányába tartott a 89-es főúton egy osztrák rendszámú, utánfutós Ford pick-up. A sofőr Sé közelében szeretett volna egy fél percre megállni, ezért egy útöbölnél jobbra indexelt és lassított.
 
DSC_7626a
 
Az autót vezető középkorú férfi ekkor észlelte, hogy a menetirány szerinti bal oldali leágazás szerencsésebb lenne a hosszú szerelvénnyel való megállásra.  Mivel szemből semmi nem érkezett, ezért balra kanyarodott.
 
DSC_7623a
 
Szemből ugyan semmi nem érkezett, de hátulról viszont igen. Az utánfutós, lassító járművet egy magyar rendszámú Ford személyautó előzte, ami már a megelőzött jármű elejénél járt. A sofőrnek már esélye sem volt elkerülni a balesetet. A személyautó mély árokba csapódott. Az érintett szakaszon 100 km/óra a megengedett sebesség.
 
DSC_7639a
 
A balesetben a személyautó vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.
 
DSC_7653
 
A mentés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. A forgalmat rendőrök irányították.
 
DSC_7631a
 
Gyalogátkelőhelyen áttekerő kerékpárost sodort el egy Dacia
 
A szombathelyi Szűrcsapó utcában történt személyi sérülés nélküli közlekedési baleset kedden este.
 
DSC_7665aa
 
Egy Rohonci útról kanyarodó Dacia idős vezetője elsodort egy kijelölt gyalogátkelőhelyen áttekerő kerékpáros fiatalembert. Mindkét jármű zöld jelzésen haladt át.
 
DSC_7659a

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

DSC_7664a

Jobbra indexelt, balra kanyarodott a Ford vezetője - árokba lökött egy előzésben lévő Fordot a 89-esen



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.